Meer “ogen” een prettig gevoel!

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging betekent voor ons het samenstellen van een camerasysteem waarbij alle camera’s zorgvuldig worden gekozen voor de functie waarvoor ze worden ingezet. Bij ons bestaat het systeem vaak uit diverse modellen en merken camera’s met een opnamesysteem dat precies is afgestemd op uw situatie.
Alles draait om de kwaliteit. Daarom besteden wij veel tijd aan het volgen van de laatste ontwikkelingen op dag gebied en testen wij onze systemen eerst in de praktijk. Niets is vervelender als bij een incident blijkt, dat er geen herkenning of profiel van een dader gegeven kan worden.
Wij bezitten de kennis om u het juiste systeem aan te bieden.
De hoeveelheid camera’s is een nietszeggend getal. Het enige dat telt bij cameraplaatsing is het verhaal dat de camera moet kunnen “navertellen”. Door ons geplaatste camera’s hebben een opdracht die u samen met ons bepaalt. Voor die opdracht zoeken wij de meest geschikte camera in de laagste prijsklasse, dat wil niet zeggen dat die camera dan ook goedkoop is, want kwaliteit blijft het belangrijkste en kost nu eenmaal geld. U kunt vaak beter de helft minder aan camera’s ophangen van de juiste kwaliteit dan meer camera’s waar u straks geen nuttige informatie van terug kunt zien.

Camerabeveiliging, iets voor u?

De vraag of camerabeveiliging voor u interessant of noodzakelijk is, kunt u zelf het beste bepalen. Wat ik wel kan vertellen over het gebruik van camera’s is dat het een geruster gevoel geeft. U bent in ieder geval in staat om een situatie terug te zien om te bepalen wat er plaatsgevonden heeft. Ook een camera houdt niemand tegen, maar kan voor de inbreker wel een afweging zijn om naar uw buren te gaan als die er geen hebben hangen.
Er zijn (helaas) nu eenmaal mensen die niet veel te verliezen hebben en gewoon bij u inbreken ondanks de aanwezigheid van een camera. Dat kunt u ook niet voorkomen, u kunt echter wel een signalement vaststellen en zien of het gaat om één of meerdere personen.
Wij leveren camera’s voor vele doeleinden. Van beveiliging van uw privé woning met één camera tot het beveiligen van een complex terrein.
Ook kunnen wij camera’s leveren bij uw tweede- of vakantiewoning die op een website een mooie indruk geeft aan toekomstige huurders, of het opnemen van een time-lapse film van een bouwlocatie waarin u uw woning of pand ziet opbouwen binnen enkele minuten.
Waar onze voorkeur naar uitgaat zijn de intelligentere systemen waarbij u gewaarschuwd wordt voordat de inbreker heeft toegeslagen. Dat gebeurt door detectiemiddelen die een signaal geven bij betreding van uw terrein.
Het grote voordeel van het zo vroeg mogelijk detecteren van een ongenode bezoeker is dat je dan nog in staat bent om hem te “verjagen” voordat het leed is geschied. Ook adviseren wij om uw buitenverlichting automatisch te laten aanspringen bij betreding van uw terrein. Herkenning van details op de camera’s met een kleurenbeeld is een stuk beter met gewone daglicht buitenverlichting, omdat u dan ook kunt zien welke kleur jas of broek de indringer draagt, wat bij het geven van een signalement veel effectiever is.
Tenslotte bent u beter af als de inbreker niet doorgaat en afdruipt. Dat scheelt een hoop ellende en rommel (meestal).

Contact

Voor meer informatie kunt u het formulier invullen op de “Contact” pagina of bellen op 0725346370 of 0624543310.