Mooie audio-visuele producten, een streling voor oog en oor

Video-productie

Het mooie van video is dat alle disciplines worden vastgelegd. De stemmen en geluiden ondersteunen de beelden en andersom. Wij maken opnamen in HD kwaliteit en gebruiken ons O.P.S. (One Point Surround) systeem voor het geluid onder een HD film, DVD of YouTube film.

Uiteindelijk is het geluid bij het beeld van doorslaggevende invloed bij het beoordelen van uw optreden. U zult zich ook weleens verbazen over de belabberde geluidskwaliteit van een vastgelegd optreden. Dat doet meestal meer afbreuk aan een artiest dan dat het optredens oplevert en werkt dan zelfs averechts.

U kunt ons inhuren voor het filmen van uw muziekoptreden, bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheden die u vastgelegd wilt hebben.

Ons tarief is afhankelijk van een aantal factoren maar begint bij een bedrag vanaf € 750,–. U kunt het formulier gebruiken om aan te geven wat u wilt. Wij zullen voor u een vrijblijvende offerte maken.

Fotografie

Fotografie, een vak apart. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl en techniek en wij vormen daar geen uitzondering op. Wij fotograferen wat u belangrijk vindt op een zo mooi mogelijke manier. Na afloop zetten wij alle bruikbare foto’s op een CD of DVD. Die krijgt u altijd van ons. U kunt dan zelf bepalen wat u met deze serie doet. Wij zijn eventueel in staat om voor u een digitaal fotoboek samen te stellen en te laten printen, zodat u er een mooie, tastbare herinnering aan overhoudt. Bij ons kunt u terecht voor bijna alle soorten fotografie, zoals bij bedrijfsuitjes, feesten en partijen, bruiloften, begrafenissen, natuur en objectfotografie (o.a. kostbaarhedenfotografie voor de verzekering). Ook bij onze audio- en video-opnamen fotograferen wij tussen de bedrijven door, zodat er altijd een bruikbare foto is voor de de opdruk of inlay van de CD of DVD. Wij proberen bij een gelegenheid karaktervolle en spontane beelden vast te leggen waarbij u na afloop een prima overzicht krijgt van alle gebeurtenissen.

Contact

U kunt een afpraak maken via het invullen van het formulier op de “Contact” pagina of bellen met 0725346370 of 0624543310.